tukangBaca

Saturday, June 19, 2010

Moymoypalaboy [Chorizo Burrito]

CUTE VS SCARY

CUTE VS SCARY




almost all the times they look very damn cute...
but sometimes they look scary.. that why I HATE BABY DOLLS..





: SEE YOU TONIGHT..!!!

Monday, June 14, 2010

WHAT THE @$#%?


pada hari RABU tanggal 9 jun 2010, aku dan kakak ku bersama adik angkatnya telah ke BATU PAHAT MALL pastinya di BATU PAHAT... kami bertiga dengan bangga dan riangnya merayaplah kat dalam BPmall tu tanpa tujuan yang benar-benar pasti.. selepas itu kakak ku decide nak berkaroke.. aku pun ON je.. sesampainya di lokasi penggambaran.. eh silap di lokasi(karoke shop) yang dituju, kami dimaklumkan karoke penuh.. kami pun keluar dengan dukacitanya.. HUAHUAHUA.. lepas tu kat depan kedai karoke tu kami terserempak dengan pakwe adikku.. comel + blur.. sesaat kemudian aku tenampak seorang MINAH yang amat ku kenali namanya &^$#%?.. aku pun senyum dengan ikhlas kat MINAH tu... nak tau apa jadi.. MINAH tu boleh menjeling kat aku ngan kakak aku... jelingan menyampah tu buat aku menyampah..
APE SEH..!! 
untuk pengetahuan semua MINAH tu satu sekolah ngan aku dan satu blok lagi kat hostel.. APA SALAH AKU..?? nak kata tak cam tak atau la...tapi kalau tak cam pun apesal nak menjeling tajam cam tu... ingat mata tu dah cantik sangat la.. BENCI I TAU...

pesanan kat semua orang yang membaca WALAUPUN KORANG BENCI SANGAT KAT SESEORANG PLEASE DONT SHOW IT... lagi satu ORANG SENYUM MESTILAH DIBALAS DENGAN SENYUMAN TAK KIRALAH APA DOSA MEREKA KAT KORANG senyumkan satu sedekah dapat pahala beb...

SENYUM SOKMO

Thursday, June 10, 2010

*PKOM FAMILIA*

i want to introduce you all about PKOM FAMILIA..Basically, PKOM is one of the course that offered by Technic Commerce School Johor Bahru. PKOM stands for "Pengaturcaraan Komputer" or "Computer Programming". We are the '09/'10 batch. Our class routine starts from 7.30am till 4.20pm which is the most period of time. You can find out our teachers at the home page, our form teacher is Miss Mareena bt Mahadi and teach us Bahasa Melayu. Our class has the ratio of 1:1 since we have 10 Gentlemen and 10 Ladies. The limit is 20. So, all the seats are taken.
 OUR FAMILIA:
class teacher+BM = CIKGU MAREENA

quiet+freak+cute+romeo+smart+monitor = taqi

branded+talkative+model??+catwalk+gucci = abegh
freak+kiah+superactive+black = a'an

macho+quiet+tallest+funny = hafiz

footballer+hafiz bestfriend+funny+handsome(sometimes) = hairi

dreaming+kyra+guitarist+kawad+cute+KD+blur = irsyad

add.math+weak+badak+freak = fiqal

jawa+exco blok+nasyid+handsome+funny+lalatz = izzat

kota+fly+big+black+scary+carpet = jai

quiet+cute+funny+izzat betfriend+prefect+smiling = khai

 monitor asst.+cute+amoy+myfriend+jai enemy+math = miera

cute+alim+small+talkative+sweets supplier = aliya

fastest+pretty+tall+active+honest = tieha

crying+muffin+juliet+cute+pretty+cute voice = ushna

blur+add.matholic+prefect+small = shira

argh.!!+talkative+cute+mr. N+ushna bestfriend = wani

small+KS+talkative+touching+hmm?? = atien

prefect+cute+smart = wana

superquiet+sick+blur+nothing = pyqa

 describe yourself = adibah

want to know more about they all,
you also can found them at:

and


or just watch out our blog http://www.pkomfamilia.blogspot.com/


P/S: to pkom familia.. jangan marah.. sayang korang sampai bila-bila

Saturday, June 5, 2010

PREP BERSAMA..

PREP bermaksud belajar. kat hostel kami telah ditetapkan waktu prep dan tempat prep.. selalunya kami akan prep bersama-sama.. kadang-kadang memang bising tapi itulah kami kalau tak bising bererti kami tengah tidur..
teman s' prep aku tiap-tiap hari ialah...jeng..jeng..jeng... NURSHADA dan NURUL AINI...

nurshada(shada)

nurul aini (aen)

kami selalu berbincang, bercerita, belajar dan bergosip bersama.. Aen dari kelas 5PTP, Shada dari kelas 5PD4, dan aku dari kelas 5PKOM.. walaupun berlain kelas tali bila prep kami tetap BERSAMA *hug*..

 sebelum kami belajar, biasanya kami akan makan dulu, kami juga saling bertukar stok makanan yang ada.. best sangat.. dah kenyang baru sedap nak belajar..huhuhhu..
stok makanan

antara subjek yang selalu dibincangkan

cita-cita kami adalah NAK SCORE FLYING COLOURS IN SPM dan KEEP TOGETHER..!!! 
untuk shada dan aen, terima kasih atas segala tunjuk ajar korang aku tak akan lupa korang sampai bila-bila sayang korang *peluk+kiss*....