Friday, March 19, 2010

SONY Cyber-shot..

camera nie dibeli oleh bapak aku hasil dari duit KWSP yang die dapat.. nie lah yang paling murah .... walaupun murah tapi berguna tuk kami sekeluarga mangambil gmbar kenangan... huhuuhu...

catch by: hanisah

catch by: adibah

catch by: hanisah

catch by: adibah

atas ni adelah beberape gamba yang kitaorg amik dari camera murah tue.. x payah nak beli DSLR.. mmg teringin pon nak dslr tue... maybe next time... camera mahal2 tapi stakat amik muke sndri baek takyah... yang penting kte kne pandai2 explore dan gnekan camera itu sebaiknye...BETUL TAK..?? ...

Thursday, March 18, 2010

satu malaysia....

en. Yuswadi merangkap cikgu PDT aku telah mmberikan satu assemment yg bertemakan SATU MALAYSIA dgn mengunakan DIRECTOR MX... mmg satu job yg agak mmbosankan.. tapi demi projek kerjaye nie aku terpaksarela melakukannya.. aku dengan sukacita akan menghayati semangat satu malaysia..huhuhu... idop NAJIB..(plak.!!)

paling tak best bile nak cari info pasal satu malaysia... pergh...time tenet lembab lagilah menyakitkan hati... wat mase nie aku dah dpt sound ngan video jew.. ntah ape2 yang aku upload...

ARGH..!!!!

Sunday, March 14, 2010

"anugerah bintang"

untuk pertama kalinya dlm history idup aku, aku tlah diberi satu anugerah yg agak b'makna.. namenye "ANUGERAH BINTANG (GEMILANG)"... anugerah ini d'beri berdasarkn kemerlangan akademik dan point merit yg d'kumpul... best dan bangga rasenye... mse naik pentas menerima sijil tue rse mcm dpt ijazah.. huhuhu... membe2 palk x abes2 gelar aku bintang (bangga ar gak).. dlm kesempatan ini aku nak ucapkan bebayak terima kasih kpde cikgu2 dn rkn2 yg byk beri bimbingan dan sokongan yg x penah putus.. trime kasih gak pde parent aku yg mnjdi sumber inspirasi aku..
sijil aku

dr. shaun zeng...


ade satu ari kat skola..aku dan rakan2 dimotivasikan oleh seorg motivater yg diberi name dr. shaun zeng dan dibantu oleh mr.jim dan mr.wayne.. pde tanggal 4 mac 2010 dri jam 7.30 a.m hingga 4.00 p.m... aku sgt kagum dgn dr.shuan kerane die tersangatlah pandai...dye ade PhD in Psychology & Computer Science dri OXFORD university.UK.. menurut laporan para cikgu.. skola membayar hmpir puluhan ribu kpd mereka semata-mata utk memotivasikan para pelajar smt.perd... betapa bangganya rase dimotivasikan oleh motivater antarabangsa..huhuhu...
prof. dr. shaun zeng

 
gmbr diatas adalah gmbr beliau..tuk pengetahuan korang gak dye lum kawin lagi... pde ari tue sempat gak lah aku amik signature dye tuk wat kenangan..
bebanyak terima kasihlah kpde pihak skola dan IQKID academy kerana byk memberi motivasi HOW TO STUDY SMART... byk bende bru yg aku dan rakan2 blaja melalui program itu... best sesangat..